sadaya Kategori

wartos

Anjeun aya didieu : Bumi> wartos

Pameran Refrigerasi Cina 2021 bakal mawa anjeun langsung ka situs AOHUAN

Waktos: 2023-05-20 Hit: 79

waktos release: 2023-04-10 Pintonan: 1172 kali

Dina 22 Oktober, Pameran Refrigerasi Cina ka-32 dibuka sacara megah di Hangzhou. Aohuan New Material Technology Co., Ltd. brings Aohuan PVC fitting Covers materials (Mechanical Grooved Fitting Covers, Flanges, valves and other, 90°s 45°s siku, PVC Tee, END CAP, PVC jacket, PVC roll, PVC Cut) , jsb runtuyan produk mucunghul di stan 1D-L06 of Hangzhou New International Expo Center.

图片 1

Pencét adegan

Booth Aohuan perenahna di kalér-wétaneun Hall B2 of Hangzhou New International Expo Center. Ieu utamana dina nada bulao bodas, fashionable tur basajan, sarta unik, attracting loba datang eureun jeung lalajo. Babaturan internasional di industri parantos nunjukkeun minat anu kuat dina produk séri Panutup pas PVC Aohuan. Staf Aohuan ngadukung profesionalisme sareng antusias ngabéréskeun mamang pikeun pihak sanés.

Téma paméran ieu nyaéta "Fokus kana pendinginan sareng pemanasan global, komitmen kana inovasi sistem". Salaku pelopor dina pamekaran héjo, Aohuan New Material Technology Co., Ltd. parantos didorong ku inovasi téknologi sareng jasa produk profésional salaku pamawa, aktip promosi pamekaran industri hulu sareng hilir dina arah héjo, karbon rendah, énergi. hemat jeung perlindungan lingkungan. Salila paméran, produk unggulan Yingsheng sareng produk anyar kualitas luhur diumumkeun hiji-hiji, nunjukkeun gaya insulasi termal.

图片 2

Insulasi mékanis bahan panyalindungan luar

Salaku panyadia ladenan sistem insulasi luhur, Aohuan New Material Technology Co., Ltd. parantos nyayogikeun Cover Fitting PVC kualitas luhur pikeun industri kulkas HVAC kanggo waktos anu lami. Dina paméran ieu, Aohuan PVC pas Cover bahan sadayana di panggung. Kalawan matrix produk euyeub tur rupa-rupa sarta aplikasi lega-aréa, éta geus jadi sorotan sakabeh paméran, pinuh demonstrating kakuatan komprehensif brand jeung kamampuhan pikeun rancang barang kualitas luhur.

图片 3

Standar Pas nyertakeun

Ieu prefabricated kana hiji sapotong nurutkeun bentuk fittings pipe, nu merenah pikeun instalasi tur teu merlukeun produksi dina situs.

Produk dibagi kana: ngabentuk radius pondok 90 ° siku, ngabentuk 45 ° radius pondok siku, majalengka, cap pipe, 90 ° panjang radius siku, jsb.

Flanges, valves jeung lianna

Oring PVC pas Cover Reducers na Flanges kalawan 90s, 45s na Tees mangrupakeun fittings pisan umum dipaké dimana flanges atanapi reducers anu diperlukeun. Aranjeunna salawasna asesoris dua-sapotong. Bagian sapertos kalebet réduksi congcot konsentris (CCR) pikeun réduksi linier sareng panutup tungtung réduksi sayogi pikeun réduksi tabung flanged ogé réduksi alur mékanis.

Mékanis Grooved pas nyertakeun

Kategori ieu kalebet rentang 'V', 'G' sareng 'Low Profile' tina panutup pas Victaulic & Gruvlok. Séri "V" ngagaduhan tungtung réduksi léngkah inovatif anu tiasa disaluyukeun dina situs padamelan, ngahémat waktos sareng artos. Runtuyan "G" parantos ngirangan tungtung pangurangan pikeun gampang dipasang dina rohangan anu ketat. Seri "Low Profile" kami nawiskeun desain anu langkung maju pikeun nyocogkeun kana rohangan sareng konfigurasi anu pangleutikna. Ogé kapanggih dina kategori ieu "AGS" Advanced Groove System kalawan sistem dua-baud anyar. Rupa-rupa nyertakeun pas sadia pikeun paling baku pipe mechanically grooved. Dina waktos anu sami, upami aya kabutuhan pikeun kustomisasi, anjeun tiasa ngirim conto ka Aohuan iraha waé. Salami aya sampel, urang bisa ngaropéa

rentang pinuh produk

rentang pinuh Aohuan PVC pas Cover urang produk nyertakeun HVAC, industri badag, wangunan dipager, kapal, lokomotif, énergi anyar jeung widang jasa lianna, sarta geus narik perhatian husus ti HVAC domestik jeung asing na refrigeration pausahaan jeung industri media. Dina dinten pambukaan, seueur palanggan anu kabetot sumping ka stan pikeun ngobrol sareng staf Aohuan, sareng suasanana haneut pisan.

Jaman hemat energi sareng réduksi karbon nyapu. Ka hareupna, Aohuan New Material Technology Co., Ltd. bakal terus ningkatkeun investasi dina panalungtikan ilmiah sareng inovasi, ngajalajah kabutuhan palanggan perusahaan, sareng nyayogikeun produk Panutup anu pas PVC anu langkung saluyu sareng kabutuhan pasar global, sarta nyumbang kana tujuan kontribusi pencapaian neutrality karbon global. Hatur nuhun ka mitra anu parantos nengetan sareng ngadukung Aohuan

图片 4