sadaya Kategori

wartos

Anjeun aya didieu : Bumi> wartos

Konstruksi tahan-lembab tina cangkang PVC komposit dina pipa insulasi termal

Waktos: 2023-05-20 Hit: 75

Nalika Aohuan PVC pas panutup diterapkeun kana pipa panas-insulating, perhatian kudu dibayar ka nyetel hiji lapisan Uap-bukti dina pipa panas-insulating, sarta pangwangunan lapisan Uap-bukti kudu diteundeun dina beungeut luar. beresih, garing sarta datar panas-insulating lapisan.

Pilihan bahan, lapisan, sareng ketebalan lapisan damp-proof kedah nyumponan sarat desain. FRP fénolik témpél tiasa dianggo, atanapi lapisan napel aspal minyak bumi anu tahan seuneu tiasa diterapkeun. Dina konstruksi kabuka, éta henteu kedah dilaksanakeun dina hujan, salju atanapi usum panas, sareng ukuran anti ngagibleg kedah dilaksanakeun nalika konstruksi usum tiis, sareng suhu ambien sareng syarat konstruksi kedah sasuai sareng dokumén atanapi spésifikasi produk anu saleresna. Saatos lapisan insulasi dipasang, mimitina miceun lebu permukaan sareng najis sareng sababaraha bagian anu protruding, sareng nganggo taneuh phenolic putty pikeun ngalereskeun sareng meungpeuk depresi lokal sareng sendi ageung.

Upami éta mangrupikeun daérah anu seueur hujan atanapi kalembaban anu luhur, disarankeun pikeun ngabungkus permukaan luar lapisan insulasi kalayan pilem palastik kirang ti 0.02mm munggaran. PVC insulasi cladding, insulasi pipa, Insulasi Mékanis, PVC Siku, PVC Tee, PVC jaket

gambaran

gambaran