sadaya Kategori

wartos

Anjeun aya didieu : Bumi> wartos

Aohuan PVC pas Cover (mékanis insulasi pipa bahan panyalindungan luar) Aplikasi di Hangzhou Alibaba Qiandao Lake puseur data kamar komputer

Waktos: 2023-05-20 Hit: 71

Ihtisar proyék:

Alibaba Qiandao Lake Data Center, Qiandao Lake, perenahna di Chun'an County, Kota Hangzhou, Propinsi Zhejiang. Pusat data bakal dianggo pikeun nyumponan sarat aplikasi Alibaba Group pikeun komputasi awan sareng konsumén pikeun data gedé. Tingkat desain sareng konstruksi pusat data Tasik Qiandao caket sareng tingkat Tir4, anu mangrupikeun standar anu diakui sacara internasional. Ieu ayeuna puseur data single-konstruksi pangbadagna di Propinsi Zhejiang, sarta eta oge generasi anyar ngarah puseur data héjo di Cina. Wangunan utama proyék diwangun ku wangunan puseur data sarta wangunan bantu diwangun ku dua bagian. Kamar komputer IDC anu tiasa nyumponan kabutuhan mobile sareng konsumén high-end anu sanés. Proyék ieu ditujukeun pikeun ngarengsekeun pangwangunan téknologi komunikasi, jaringan, catu daya, AC, hiasan, panyalindungan seuneu, listrik, transmisi sareng sistem kabel optik anu diperyogikeun ku kira-kira 2,000 kabinét IDC standar pikeun nyumponan kabutuhan bisnis pangguna Alibaba.

Wangunan puseur data utamana dilengkepan kamar komputer IDC jeung ngarojong transformasi kakuatan sarta kamar distribusi, kamar panyalindungan seuneu, kamar manajemén kantor, jsb wangunan bantu utamana nyetél pikeun mastikeun operasi kontinyu tina puseur data pikeun Unit generator solar darurat. jeung kamar parabot Unit cai tiis. Kaayaan konstruksi: Wangunan pusat data panjangna 110 méter, jerona 48 méter, sareng teu aya basement. Lantai kahiji wangunan data center jangkungna 8 méter, sarta lanté kadua jangkungna kira-kira 4.7 méter. Stasion cai tiis dina wangunan bantu panjangna 65.5 méter, jerona 16.2 méter, jangkungna 7 méter di lantai kahiji, sareng jangkungna 6 méter di lantai kadua. Rohangan mesin solar dina wangunan bantu panjangna 35.5 méter, jerona 16.2 méter, luhurna 7 méter di lantai kahiji, jeung luhurna 6 méter di lantai kadua.

nu

Pamilik merlukeun:

Gedong pusat data gaduh syarat anu ketat pisan pikeun ventilasi, perlindungan lingkungan, éstétika, sareng pencegahan seuneu. Pamilik nganggo insulasi éksternal pikeun AC sentral di daérah damel. Dina raraga ngurangan pamakean énérgi tina sistem AC di wewengkon gawé badag-aréa, kudu ngagunakeun insulasi panas jeung bahan panyalindungan éksternal pikeun insulasi pipe (kayaning PVC pas Cover, PVC siku cladding, PVC jaket, PVC insulasi cladding. , cladding insulasi mékanis); Bréh, produk baku kalawan résistansi seuneu tinggi na hirup layanan panjang diperlukeun pikeun dipaké dina stasiun cai chilled wangunan bantu; Aohuan PVC bahan panutup pas tina kelir béda anu dipaké pikeun ngabedakeun pipa béda, nu merenah pikeun tahap salajengna inspeksi tur pamaliharaan.

Kumaha ngabéréskeun:

1. kaamanan tinggi jeung kinerja seuneu: salaku salah sahiji ti saeutik platform data kontrol terpusat di Shanghai. Pamilik nempelkeun pentingna pikeun kualitas rékayasa sareng kinerja kaamanan. Dina seleksi insulasi pipa jeung bahan panyalindungan éksternal, boga merlukeun yén éta kudu minuhan sarat tina nasional "Klasifikasi Performance durukan Bahan Gedong" GB8624-2012. Bahan Panutup PVC Aohuan henteu ngan ukur nyumponan sarat juragan kalayan kinerja durukan tingkat B1 na, tapi ogé ngaleuwihan sarat juragan dina hal henteu aya titik-titik molten, produksi haseup leutik, sareng karacunan haseup rendah dina tés klasifikasi tambahan. Dina waktu nu sarua, ASgambaranSertifikasi, ASgambaranSertifikasi Héjo hansip, jsb Ieu nyadiakeun jaminan kaamanan hadé pikeun proyék jeung narima ogé ku nu boga.

2, Instalasi gancang jeung penampilan geulis: Aohuan PVC pas Cover (pipa insulasi bahan panyalindungan luar) mangrupakeun bahan prefabricated kalawan 14 kelir béda. Cai panas, suplai cai, kempelan cai jeung pipelines sejenna kabeh make cangkang harta bahan panyalindungan luar tina kelir béda ,, Gampang masang, gancang jeung geulis. Pamilik sareng perusahaan pamasangan masihan evaluasi anu luhur sareng negeskeun pinuh kana produk Aohuan.

gambaran

gambaran

gambaran