sadaya Kategori

Tentang Kami

Anjeun aya didieu : Bumi> Tentang Kami

Shandong AOHUAN Bahan Anyar Téhnologi Co., Ltd.

Shandong Aohuan New Material Technology Co., Ltd. mangrupikeun perusahaan énggal anu dikhususkeun pikeun téknologi sareng bahan énggal, anu parantos dikhususkeun pikeun R&D hemat energi, perlindungan lingkungan sareng bahan insulasi termal sareng sistem panyalindungan éksternal, jasa téknis, konsultasi téknis, produksi produk jeung aplikasi tina jasa terpadu.

Pausahaan geus ngadegkeun hubungan gawé babarengan teknis jangka panjang jeung loba institutes panalungtikan ilmiah di Cina, sarta geus ngadegkeun hubungan koperasi alus jeung loba pausahaan rékayasa badag. Éta parantos janten supplier bahan pikeun seueur perusahaan kimia, kakuatan, farmasi sareng pangan.

Tim R&D profésional, kakuatan téknis anu kuat, sistem manajemén palanggan kelas munggaran, parangkat lunak canggih sareng sistem ngolah parangkat lunak, seni prosés anu saé, bahan baku kualitas luhur, saluran logistik anu fleksibel sareng gancang, sistem jasa pre-sale sareng saatos-jualan anu sampurna parantos nyumbang Pikeun nyiptakeun bahan pelindung PVC komposit Aohuan pikeun insulasi termal sareng panyalindungan éksternal kalayan kualitas anu saé sareng kasadiaan jinis rentang pinuh.

Perusahaan ngagaduhan koleksi pangalaman anu beunghar sareng sajumlah kasus anu suksés dina sagala rupa pasar. Ieu ngamungkinkeun pikeun terus ningkatkeun sareng inovasi pikeun nyayogikeun insulasi termal sareng solusi panyalindungan éksternal dumasar kana kabutuhan sareng saran para nasabah, sareng ngalaksanakeun transformasi téknis insulasi termal sareng panyalindungan luar dumasar kana kaayaan situs.

Pausahaan nyandak reputasi salaku hirupna, efisiensi salaku yayasanna, jasa salaku tugasna, sareng kasatiaan pikeun ngalayanan unggal pelanggan Aohuan.


urang pabrik

bt
bt

pakakas

bt
bt
bt
bt
bt
bt