sadaya Kategori

R&D

Anjeun aya didieu : Bumi> Tentang Kami > R&D

R&D

Fokus kana R&D, produksi, penjualan sareng jasa insulasi termal PVC sareng sistem panyalindungan éksternal, Shandong Aohuan New Materials Technology Co, Ltd. bahan pelindung éksternal di Cina ogé.

Aohuan New Materials Technology Co., Ltd. patuh kana konsép pangembangan bisnis 'Profési tuang kualitas sareng jasa ngajantenkeun masa depan'. Perusahaan parantos ngadegkeun hubungan koperasi anu saé sareng sajumlah ageung perusahaan rékayasa Cina sareng nandatanganan kontrak suplai jangka panjang sareng seueur perusahaan anu terkenal di dunya kalebet Alibaba, HUAWEI Technology, Wanda Square sareng Mitsubishi Heavy Industries. Salaku tambahan, produk perusahaan parantos nampi sertifikasi ISO9001 sareng sertifikasi ISO1400.

Produk Aohuan ampir nyebar ka unggal pojok Cina ayeuna. Sarta salaku respon kana kawijakan pamaréntah puseur ngeunaan 'Hiji Beubeur jeung Hiji Jalan' pikeun promosi globalisasi ékonomi, Aohuan New Materials Technology Co., Ltd. geus ditangtukeun pikeun ngajajah pasar global, sakumaha parusahaan boga iman dina produk kualitas na, unggul. jasa jeung konsép ngembangkeun pengkuh.

Dina mangsa nu bakal datang, Aohuan New Materials Technology Co., Ltd. bakal akar deeper di pasar Cina bari ngembangna insulasi termal jeung pasar panyalindungan éksternal global. Pausahaan komitmen pikeun janten salah sahiji anu pangsaéna, paling profésional, sareng produsén anu paling berorientasi palanggan di dunya.