sadaya Kategori

Standar Pas nyertakeun

Anjeun aya didieu :Bumi> barang > Standar Pas nyertakeun

_DSC5598
_DSC5589
_DSC5590
_DSC5596
_DSC5597
_DSC5612
Industrial pipe insulasi cladding 25/50 Harga pabrik molotok terpadu molding + 45 ° Short Radius siku
Industrial pipe insulasi cladding 25/50 Harga pabrik molotok terpadu molding + 45 ° Short Radius siku
Industrial pipe insulasi cladding 25/50 Harga pabrik molotok terpadu molding + 45 ° Short Radius siku
Industrial pipe insulasi cladding 25/50 Harga pabrik molotok terpadu molding + 45 ° Short Radius siku
Industrial pipe insulasi cladding 25/50 Harga pabrik molotok terpadu molding + 45 ° Short Radius siku
Industrial pipe insulasi cladding 25/50 Harga pabrik molotok terpadu molding + 45 ° Short Radius siku

Industrial pipe insulasi cladding 25/50 Harga pabrik molotok terpadu molding + 45 ° Short Radius siku


Runtuyan beurat gauge pipe pas nyertakeun dirancang pikeun nyocogkeun leuwih rupa-rupa fittings pipe dina duanana aplikasi industri jeung komérsial. Jenis panutup ngawengku 45 ° Short Radius Elbows. konstruksi dilas hiji-sapotong nyadiakeun basajan, instalasi gancang dina widang jeung betah pangropéa pikeun kahirupan sistem.


  • bodas

  • coklat

  • beureum

  • poék Héjo

  • oranyeu

  • lampu Blue

  • wungu

  • Yelow

  • Grey

  • Dark Blue

  • hideung

  • lampu Héjo

  • warna coklat

  • Lauk salmon

panalungtikan
gambaran

1.Conto: AELD02 A ---- Merk perusahaan

ELD ---- 45 ° siku 02 ---- Jumlah kapang produk

D ---- Pipa diaméterna luar

2.All 45 gelar siku anu cocog pikeun radius panjang, threads radius pondok tur dilas 45 derajat siku

spésifikasi 3.Special bisa emailed ka pabrik kontak ka ngaropéa.

4.*Henteu. dina ngembangkeun kapang


jumlah

D (mm)

inci

B (mm)

jumlah

D (mm)

inci

B (mm)

AELD02

42

1 2 / 3

27

AELD22

324

12 3 / 4

130

AELD03

48

1 8 / 9

35

AELD23

356

14

*

AELD04

54

2 1 / 8

35

AELD24

381

15

*

AELD05

60

2 3 / 8

45

AELD25

406

16

*

AELD06

67

2 5 / 8

42

AELD26

432

17

*

AELD07

73

2 7 / 8

45

AELD27

457

18

*

AELD08

79

3 1 / 9

38

AELD28

486

19 1 / 8

*

AELD09

89

3 1 / 2

50

AELD29

506

19 8 / 9

*

AELD10

102

4

55

AELD30

534

21

*

AELD11

114

4 1 / 2

58

AELD31

559

22

*

AELD12

127

5

60

AELD32

584

23

*

AELD13

141

5 5 / 9

6

AELD33

610

24

*

AELD14

155

6 1 / 9

65

AELD34

635

25

*

AELD15

168

6 5 / 8

68

AELD35

660

26

*

AELD16

180

7 1 / 9

75

AELD36

686

27

*

AELD17

193

7 3 / 5

77

AELD37

711

28

*

AELD18

219

8 5 / 8

100

AELD38

737

29

*

AELD19

245

9 5 / 8

100

AELD39

762

30

*

AELD20

273

10 3 / 4

105

AELD40

787

31

*

AELD21

299

11 7 / 9

107

AELD41

813

32

*



spésifikasi

Aohuan nyadiakeun insulasi jeung panyalindungan éksternal teu ukur mibanda kualitas luhur komposit PVC produk bahan Sistim panyalindungan éksternal, tapi ogé kalawan na pangalaman euyeub di pasar instalasi tur aplikasi insulasi panyalindungan éksternal sarta program aplikasi canggih.

1.Choose nu paling merenah insulasi termal jeung sistem panyalindungan éksternal dumasar kana kaayaan kerja husus

2.Reformasi Téknis of insulasi termal aya na Protection éksternal

3.A brand-anyar tailored pelestarian panas jeung produk panyalindungan exterior kalawan struktur husus ngawangun

4. Pelatihan Pangropéa Produk

pasipatan fisik

kinerjaDasar téshasil tés
seuneu ngagedurASTM E84≤25
smogASTM E84≤50
Gravitasi hususASTM 7921.46
Kakuatan anti bareuhASTM D6387 .000(@ngahasilkeun lb∕²)
Kapasitas tensileASTM D638400.000 (PSI)
Dampak pendulumASTM D25615.0 (ft.1b.in)
Harta sepuhASTM E960.03 (@0.30)
konduktivitasASTM D257nihil
Indéks anaérobikGB / T2406.2-200933.1%
hirup Servicehirup sabenerna pamakéan>10 taun

Area aplikasi

Aohuan komposit bahan basis PVC ngabentuk jeung bahan panyalindungan exterior bisa lega dilarapkeun dina komérsial, industri jeung sipil duanana indoor na outdoor; Bahan pelindung exterior tina bahan dasar PVC komposit cocog pikeun sagala rupa pipelines jeung alat sistem pelindung exterior kalawan suhu mimitian ti - 37 ℃ nepi ka 260 ℃, tapi suhu permukaan exterior lapisan insulasi leuwih handap 66 ℃ (standar nasional leuwih handap ti 50 ℃).

1.Microelectronics, Photovoltaic, Dahareun, Inuman, Industri Lampu,

2.Biopharmaceutical, Komérsial, Gedong Sipil, Platform Pangeboran Minyak

3. Insulasi Éksternal Perminyakan, Industri Kimia, Bengkel Industri sareng Tangki Anyar Diwangun sareng Rekonstruksi


FAQ

1: Naha anjeun produsén atanapi padagang?

Leres, kami produsén, ku kituna urang tiasa ngontrol kualitas sareng tiasa masihan anjeun harga anu pangsaéna.

2: Dimana anjeun?

Kami di kota Linyi, propinsi Shandong, Cina

3: Dupi anjeun gaduh sampel bébas?

Henteu, conto kami dibayar, hiji ngandung siku, tees, conto warna sareng brosur perusahaan, hargana 12.99 dolar AS, sareng urang moal kalebet biaya pengiriman, mangga terang.

4: Dina halaman wéb anjeun, kuring henteu mendakan casing luar insulated anu kuring peryogikeun. Dupi abdi tiasa ngaropea eta?

Sumuhun, tangtosna, urang bisa ngaluyukeun asesoris cangkang insulasi PVC nurutkeun sasuai ka nu Anjeun.

5: Naon Sarat Pembayaran anjeun?

Biaya Alat 100% sateuacan pangwangunan. Angkatan Orde 30% T / T deposit sateuacan produksi, kasaimbangan 70% sateuacan pangiriman.

6: Dupi abdi tiasa gaduh logo sorangan jeung pakét kuring sorangan?

Sumuhun, urang tiasa ngadamel logo customer sarta pakét.

7: Sabaraha lami waktos pangiriman anjeun?

Dina kaayaan normal, upami aya cukup inventaris di gudang, urang tiasa ngilikan dina 5 poé. Upami teu aya inventaris, siklus produksi urang sakitar 15-45 dinten dumasar kana kuantitas pesenan anjeun. Upami éta produk khusus, peryogi sabulan. Waktos.


panalungtikan