sadaya Kategori

Mékanis Grooved pas nyertakeun

Anjeun aya didieu :Bumi> barang > Mékanis Grooved pas nyertakeun

_DSC5564
_DSC5565
_DSC5566
_DSC5576
_DSC5577
_DSC5578
Harga pabrik résistansi UV, umur panjang, insulasi mékanis cladding + ATK Mechanical Groove Type Step-Down Tee
Harga pabrik résistansi UV, umur panjang, insulasi mékanis cladding + ATK Mechanical Groove Type Step-Down Tee
Harga pabrik résistansi UV, umur panjang, insulasi mékanis cladding + ATK Mechanical Groove Type Step-Down Tee
Harga pabrik résistansi UV, umur panjang, insulasi mékanis cladding + ATK Mechanical Groove Type Step-Down Tee
Harga pabrik résistansi UV, umur panjang, insulasi mékanis cladding + ATK Mechanical Groove Type Step-Down Tee
Harga pabrik résistansi UV, umur panjang, insulasi mékanis cladding + ATK Mechanical Groove Type Step-Down Tee

Harga pabrik résistansi UV, umur panjang, insulasi mékanis cladding + ATK Mechanical Groove Type Step-Down Tee


Runtuyan standar gauge Mechanical Groove Type (MGTs) Step-Down Fitting Covers dirancang pikeun nyocogkeun kana rupa-rupa fittings pipa dina aplikasi industri sareng komérsial, sareng sayogi dina boh Tees kalayan daya tahan anu luar biasa sareng résistansi korosi.


  • bodas

  • coklat

  • beureum

  • poék Héjo

  • oranyeu

  • lampu Blue

  • wungu

  • Yelow

  • Grey

  • Dark Blue

  • hideung

  • lampu Héjo

  • warna coklat

  • Lauk salmon

panalungtikan
gambaran

1.Conto:ATK26.9

A ---- Merk perusahaan

TK ---- Mechanical Groove Type Step-Down Tee

26.9 ---- Diaméter pipa

2.Milih ukuran nu pakait atawa

deukeut jeung spésifikasi dina bagan.

3.Special model kudu ngirim surelek

ngahubungan produsén pikeun ngaropéa.

Diaméter pipa

Ketebalan insulasi

inci

26. 9

40

3 4

33. 7

40

1

42. 4

40

141

48. 3

40

121

60. 3

50

2

76. 1

50

122

88. 9

50

3

101. 6

50

123

114. 3

50

4

139. 7

50

5

168. 3

50

6

219. 1

50

8


spésifikasi

Aohuan nyadiakeun insulasi jeung panangtayungan éksternal teu ukur mibanda kualitas luhur komposit PVC produk bahan Sistim panyalindungan éksternal, tapi ogé mibanda pangalaman euyeub na di pasar instalasi tur aplikasi tina insulasi panyalindungan éksternal sarta program aplikasi canggih.

1.Choose nu paling merenah insulasi termal jeung sistem panyalindungan éksternal dumasar kana kaayaan kerja husus

2.Reformasi Téknis of insulasi termal aya na Protection éksternal

3.A brand-anyar tailored pelestarian panas jeung produk panyalindungan exterior kalawan struktur husus ngawangun

4. Pelatihan Pangropéa Produk

pasipatan fisik

kinerja

Dasar tés

hasil tés

seuneu ngagedur

ASTM E84

≤25

smog

ASTM E84

≤50

Gravitasi husus

ASTM 792

1.46

Kakuatan anti bareuh

ASTM D638

7 .000(@ngahasilkeun lb∕²)

Kapasitas tensile

ASTM D638

400.000 (PSI)

Dampak pendulum

ASTM D256

15.0 (ft.1b.in)

Harta sepuh

ASTM E96

0.03 (@0.30)

konduktivitas

ASTM D257

nihil

Indéks anaérobik

GB / T2406.2-2009

33.1%

hirup jasa

hirup sabenerna pamakéan

>10 taun

Area aplikasi

Aohuan komposit bahan basis PVC ngabentuk jeung bahan panyalindungan exterior bisa lega dilarapkeun dina komérsial, industri jeung sipil duanana indoor na outdoor; Bahan pelindung exterior tina bahan dasar PVC komposit cocog pikeun sagala rupa pipelines jeung alat sistem pelindung exterior kalawan suhu mimitian ti - 37 ℃ nepi ka 260 ℃, tapi suhu permukaan exterior lapisan insulasi leuwih handap 66 ℃ (standar nasional leuwih handap ti 50 ℃).

1.Microelectronics, Photovoltaic, Dahareun, Inuman, Industri Lampu,

2.Biopharmaceutical, Komérsial, Gedong Sipil, Platform Pangeboran Minyak

3. Insulasi Éksternal Perminyakan, Industri Kimia, Bengkel Industri sareng Tangki Anyar Diwangun sareng Rekonstruksi


FAQ

1: Naha anjeun produsén atanapi padagang?

Leres, kami produsén, ku kituna urang tiasa ngontrol kualitas sareng tiasa masihan anjeun harga anu pangsaéna.

2: Dimana anjeun?

Kami di kota Linyi, propinsi Shandong, Cina

3: Dupi anjeun gaduh sampel bébas?

Henteu, conto kami dibayar, hiji ngandung siku, tees, conto warna sareng brosur perusahaan, hargana 12.99 dolar AS, sareng urang moal kalebet biaya pengiriman, mangga terang.

4: Dina halaman wéb anjeun, kuring henteu mendakan casing luar insulated anu kuring peryogikeun. Dupi abdi tiasa ngaropea eta?

Sumuhun, tangtosna, urang bisa ngaluyukeun asesoris cangkang insulasi PVC nurutkeun sasuai ka nu Anjeun.

5: Naon Sarat Pembayaran anjeun?

Biaya Alat 100% sateuacan pangwangunan. Angkatan Orde 30% T / T deposit sateuacan produksi, kasaimbangan 70% sateuacan pangiriman.

6: Dupi abdi tiasa gaduh logo sorangan jeung pakét kuring sorangan?

Sumuhun, urang tiasa ngadamel logo customer sarta pakét.

7: Sabaraha lami waktos pangiriman anjeun?

Dina kaayaan normal, upami aya cukup inventaris di gudang, urang tiasa ngilikan dina 5 poé. Upami teu aya inventaris, siklus produksi urang sakitar 15-45 dinten dumasar kana kuantitas pesenan anjeun. Upami éta produk khusus, peryogi sabulan. Waktos.


panalungtikan