sadaya Kategori

Flanges, Valves jeung lianna

Anjeun aya didieu :Bumi> barang > Flanges, Valves jeung lianna

_DSC5620
_DSC5619
_DSC5664
_DSC5665
_DSC5822
harga borongan panyalindungan UV layanan panjang hirup pipe insulasi cladding 25/50 firefighting + concentric congcot reducer
harga borongan panyalindungan UV layanan panjang hirup pipe insulasi cladding 25/50 firefighting + concentric congcot reducer
harga borongan panyalindungan UV layanan panjang hirup pipe insulasi cladding 25/50 firefighting + concentric congcot reducer
harga borongan panyalindungan UV layanan panjang hirup pipe insulasi cladding 25/50 firefighting + concentric congcot reducer
harga borongan panyalindungan UV layanan panjang hirup pipe insulasi cladding 25/50 firefighting + concentric congcot reducer

harga borongan panyalindungan UV layanan panjang hirup pipe insulasi cladding 25/50 firefighting + concentric congcot reducer


Aohuan Bright cangkang Series standar gauge Saniter solokan pas nyertakeun dirancang pikeun nyocogkeun leuwih rupa-rupa fittings pipe dina duanana aplikasi industri jeung komérsial. Jenis panutup ngawengku 45 ° Y-Cabang, Taneuh Pipe Hub nyertakeun, Cone Reducer, P-bubu jeung Handicap P-bubu nyertakeun kalawan durability luar biasa tur lalawanan korosi. Konstruksi single-sapotong nyadiakeun basajan, instalasi gancang dina widang jeung betah pangropéa pikeun kahirupan sistem.


  • bodas

  • coklat

  • beureum

  • poék Héjo

  • oranyeu

  • lampu Blue

  • wungu

  • Yelow

  • Grey

  • Dark Blue

  • hideung

  • lampu Héjo

  • warna coklat

  • Lauk salmon

panalungtikan
gambaran

1.Conto: AR03

A ---- Merk perusahaan

R----concentric congcot reducer

06 ---- Jumlah kapang

2.Special model kudu ngirim surelek

ngahubungan produsén pikeun ngaropéa.


jumlah

A (mm)

inci

B (mm)

C (mm)

D (mm)

AR06-AR03

67

2 5 / 8

48

45

50

AR09-AR02

89

3 1 / 2

42

45

50

AR12-AR02

127

5

42

75

75

AR15-AR05

168

6 5 / 8

60

95

75

AR18-AR09

219

8 5 / 8

89

110

75

AR22-AR13

324

12 3 / 4

141

150

100

AR28-AR15

486

19 1 / 8

168

267

165

AR39-AR27

762

30

457

*

gambaran

FAQ

1: Naha anjeun produsén atanapi padagang?

Leres, kami produsén, ku kituna urang tiasa ngontrol kualitas sareng tiasa masihan anjeun harga anu pangsaéna.

2: Dimana anjeun?

Kami di kota Linyi, propinsi Shandong, Cina

3: Dupi anjeun gaduh sampel bébas?

Henteu, conto kami dibayar, hiji ngandung siku, tees, conto warna sareng brosur perusahaan, hargana 12.99 dolar AS, sareng urang moal kalebet biaya pengiriman, mangga terang.

4: Dina halaman wéb anjeun, kuring henteu mendakan casing luar insulated anu kuring peryogikeun. Dupi abdi tiasa ngaropea eta?

Sumuhun, tangtosna, urang bisa ngaluyukeun asesoris cangkang insulasi PVC nurutkeun sasuai ka nu Anjeun.

5: Naon Sarat Pembayaran anjeun?

Biaya Alat 100% sateuacan pangwangunan. Angkatan Orde 30% T / T deposit sateuacan produksi, kasaimbangan 70% sateuacan pangiriman.

6: Dupi abdi tiasa gaduh logo sorangan jeung pakét kuring sorangan?

Sumuhun, urang tiasa ngadamel logo customer sarta pakét.

7: Sabaraha lami waktos pangiriman anjeun?

Dina kaayaan normal, upami aya cukup inventaris di gudang, urang tiasa ngilikan dina 5 poé. Upami teu aya inventaris, siklus produksi urang sakitar 15-45 dinten dumasar kana kuantitas pesenan anjeun. Upami éta produk khusus, peryogi sabulan. Waktos.


panalungtikan