sadaya Kategori

AOHUAN PVC ngaropéa Service

Anjeun aya didieu :Bumi> barang > AOHUAN PVC ngaropéa Service

_DSC5606
_DSC5699
_DSC5794
_DSC5804
_DSC5838
_DSC5877
AOHUAN PVC pas Cover ngaropéa jasa
AOHUAN PVC pas Cover ngaropéa jasa
AOHUAN PVC pas Cover ngaropéa jasa
AOHUAN PVC pas Cover ngaropéa jasa
AOHUAN PVC pas Cover ngaropéa jasa
AOHUAN PVC pas Cover ngaropéa jasa

AOHUAN PVC pas Cover ngaropéa jasa


panalungtikan
gambaran

AOHUAN ngadukung kustomisasi tina sababaraha jinis conto panutup panutup PVC, ogé kustomisasi data 3D atanapi gambar CAD produk. Salami salah sahiji kaayaan di luhur anu patepung, urang bisa ngaropea produksi pikeun anjeun, sagala rupa wangun, fittings pipe ngawangun husus, fittings PVC Panutup bisa ngaropéa, mangga ngahubungan: [email dijaga]


FAQ

1: Naha anjeun produsén atanapi padagang?

Leres, kami produsén, ku kituna urang tiasa ngontrol kualitas sareng tiasa masihan anjeun harga anu pangsaéna.

2: Dimana anjeun?

Kami di kota Linyi, propinsi Shandong, Cina

3: Dupi anjeun gaduh sampel bébas?

Henteu, conto kami dibayar, hiji ngandung siku, tees, conto warna sareng brosur perusahaan, hargana 12.99 dolar AS, sareng urang moal kalebet biaya pengiriman, mangga terang.

4: Dina halaman wéb anjeun, kuring henteu mendakan casing luar insulated anu kuring peryogikeun. Dupi abdi tiasa ngaropea eta?

Sumuhun, tangtosna, urang bisa ngaluyukeun asesoris cangkang insulasi PVC nurutkeun sasuai ka nu Anjeun.

5: Naon Sarat Pembayaran anjeun?

Biaya Alat 100% sateuacan pangwangunan. Angkatan Orde 30% T / T deposit sateuacan produksi, kasaimbangan 70% sateuacan pangiriman.

6: Dupi abdi tiasa gaduh logo sorangan jeung pakét kuring sorangan?

Sumuhun, urang tiasa ngadamel logo customer sarta pakét.

7: Sabaraha lami waktos pangiriman anjeun?

Dina kaayaan normal, upami aya cukup inventaris di gudang, urang tiasa ngilikan dina 5 poé. Upami teu aya inventaris, siklus produksi urang sakitar 15-45 dinten dumasar kana kuantitas pesenan anjeun. Upami éta produk khusus, peryogi sabulan. Waktos.


panalungtikan